Over deze website

Beste Lezer(es), Via deze website willen wij je niet alleen over de mogelijkheden van ons Bed & Breakfast initiatief informeren, maar willen wij je ook op deze website laten zien hoe ontzettend mooi het Eifel gebied is en welke, bijna onbegrensde, mogelijkheden het biedt. One place to go dus!
Wij hopen dat je net zo enthousiast over dit gebied wordt, of bent, zoals wij dat zijn.

Natuurlijk hebben wij internet geraadpleegd om deze Eifel informatie op compacte wijze te kunnen presenteren. Het is dan netjes om je bronnen te vermelden, en dat doen wij in het hoofdstuk hierna. Wij wensen je een plezierig verblijf op onze website toe en hopen je in de toekomst persoonlijk te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Wim en Ria DukkerBronvermeldingen

Voor het overgrote deel van de Eifelinformatie op deze website hebben wij verschillende Wiki pagina's geraadpleegd en de beschikbare teksten aan onze eisen en wensen aangepast. Licentie Wikipedia: "Omdat Wikipedia een vrije encyclopedie is maakt Wikipedia gebruik van vrije licenties. De tekst van de encyclopedie valt zelf onder de Creative Commons Naamsvermelding-Gelijkdelen licentie, een licentie die onder meer commercieel gebruik toestaat van de tekst zonder dat er eerst toestemming hoeft te worden gevraagd. De andere media die aan die tekst 'gekoppeld' moeten worden (zoals foto's) moeten daarom ook onder een vrije licentie vallen." Tevens hebben wij de website van "Duitsland ABC" geraadpleegd.